logo websitelogofe

 

Veelgestelde vragen

Onderstaand een lijst van veelgestelde vragen.

V: Kan ik jullie App ook op een iPad gebruiken?
A: In een later stadium kan dat, maar vooralsnog is de App alleen voor Android beschikbaar. Het streven is om een iPad/iPhone versie voor de zomer van 2016  beschikbaar te hebben.


V: Komt er ook een Apple-versie van Stuwplan X?
A: Dat heeft niet onze prioriteit en hangt er een beetje vanaf of er ook een Bics versie voor Apple komt. Een Apple versie zal er waarschijnlijk niet op korte termijn komen, maar we sluiten het zeker niet uit.


V: Wat zijn de minimale systeemeisen voor Stuwplan X?
A:
Processor:                     Pentium of gelijkwaardig
Besturingssysteem:        Windows XP/Vista/7/8/10
Ruimte op harde schijf:  500 MB
Intern geheugen:            1 GB
Monitor:                         Minimaal 1024 x 768, optimaal 1680 x 1050

Raadpleeg ons wanneer u twijfelt over de configuratie.


V: Welke tablet kan ik het beste aanschaffen?
A: Niet elke tablet is compatibel met de Google Play Store. Vraag het voor de zekerheid even na, wij kunnen u meteen vertellen of een tablet al dan niet geschikt is. Wanneer u niet teveel geld wilt uitgeven aan een tablet waarmee buiten wordt gelopen kunnen wij u de modellen van Archos aanraden. Voor slecht € 50 heeft u al een 7" tablet en voor iets meer dan € 100 euro een 10" tablet.


V: Hoe kan ik een nieuwe terminal invoeren?
A: Dat kunt u beter niet doen omdat er dan problemen kunnen ontstaan bij de Bics melding. In Stuwplan X kunt aan aangeven dat u uw terminals automatisch bijgewerkt wilt hebben of kunt er handmatig voor kiezen. Zodra er een nieuwe terminal bij ons bekend is (en ook bij Bics) wordt deze door ons verwerkt.

 

  • Staat uw vraag hier niet bij? Neem gerust contact met ons op.