logo websitelogofe

 

Producten

Op deze pagina vindt u een korte introductie van onze producten. Voor meer informatie klikt u hieronder op de betreffende link.

Onze producten zijn up-to-date en voldoen dus aan alle eisen die gesteld worden aan een stuwageprogramma.
Aangezien we een positieve bijdrage willen leveren aan de binnenvaart, is de prijsstelling alleszins redelijk. Klanten die al een stuwageprogramma gebruiken kunnen zeer voordelig overstappen naar Stuwplan 5000 of later dit jaar naar Stuwplan X versie Keulen. 

Stuwplan 5000

Dit is het stuwageprogramma dat zijn sporen al ruimschoots verdiend heeft en door onze klanten naar volle tevredenheid gebruikt wordt.
Vanaf medio maart 2016 worden hier geen wijzigingen meer in aangebracht tenzij er problemen zijn. Wensen van gebruikers zullen eventueel wel verwerkt worden in Stuwplan X.

Stuwplan X versie Keulen voor Android

Onze App die gebruikt kan worden in combinatie met Stuwplan 5000 en Stuwplan X. Deze is gratis te downloaden via Google Play Store. De handleiding kunt u vinden onder het tabblad 'Downloads'.

Stuwplan X voor Windows

Stuwplan X is de opvolger van Stuwplan 5000, geschreven in de nieuwste programmeertaal en dus voorbereid op de toekomst.

Stuwplan X verschijnt in verschillende versies.

 

 

 

Flexibel

Onze producten zijn niet standaard in die zin dat we altijd maatwerk leveren.

  • Kleine aanpassingen worden kostenloos verwerkt.
  • Wij staan altijd open voor wensen en suggesties.
  • De door klanten aangereikte praktijkervaring is voor ons een leidraad.

am varend